// Boliger

Afsnit 10

Poppelvej, Hurup. Opført 1989-90

27 stk. klynge/rækkehuse, 23 stk. almindelige boliger og 4 ungdomsboliger, fordelt i 5 afsnit, hvoraf de 3 afsnit er med glasoverdækning.
8 boliger er 2 rums på 65 m² og 15 boliger er 3 rums på 84 m². 2 Ungdomsboliger på 36 m² og 2 på 41 m².
9 carporte kan lejes særskilt til kr. kr. 75 pr. måned.
Inventar: Komfur-Køleskab-Emhætte.
Opvarmning: Fjernvarme.
Den månedlige leje kr. 4.034,- og kr. 5.343,- + energi.
Indskud kr. 14.000,-  for lejemål på 65 m²-  indskud kr. 19.000,- for lejemål  på  83 m² – indskud kr. 19.000,- for lejemål på 85 m²
Ungdomsboligerne koster kr. 1.748,- og kr. 2.039,- + energi.

(Ét kæledyr er tilladt, dog ikke større end en cockerspaniel)

Depositum i ungdomsboligerne – er 3 mdrs. husleje.

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.