// Om os

Om os

Hurup Boligselskab blev grundlagt i 1947 som en afdeling af ”Lejerbo” med opførelse af 17 rækkehuse med have Toftegade 1 – 33, denne afdeling hører stadig til en af de mest eftertragtede, og vi har stadig en lejer boende fra byggeriets ibrugtagelse.

I 2017 flyttede administrationen i større lokaler. Adressen er Jernbanegade 1, 7760 Hurup. Denne bygning har tidligere været en filial af Danske Bank.

Omgivelser

Hurup Boligselskab er beliggende i den gamle Sydthy Kommune, en utrolig smuk egn, kuperet terræn med store åbne vidder, masser af plads og kort afstand til hav og fjord.

Her kan du på ganske kort tid komme fra hav til fjord, fra hede til skov og fra land til by.

Ja, man kan fristes til at sige, at her finder du hele Danmarks natur samlet på ét sted – alle muligheder er inden for rækkevidde.

Hurup er en velfungerende stationsby, med et velassorteret udbud af både Kolonial og Non-Food butikker. Vi har Thy´s skønneste Wellnes- & badeland.

I industriområdet har vi flere store industrier, samt mange mindre håndværksmestre.

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.