// Boliger

Afsnit 6

Gormsvej 6-8-10, Hurup. Opført 1984-85.

12 stk. etageboliger, nogle med altan. I 2 plan + kælder. Boligerne er 2 rums på 65 og 72 m², 3 rums på 85 og 95 m². 3 stk. ungdomsboliger på 32 m² – beliggende i stueplan. Der er kælder med pulterrum til hver bolig, og fritliggende, aflåseligt cykelskur. Fælles vaskeri med afdeling 5.

Inventar: Komfur-Køle/fryseskab-Emhætte.

Opvarmning: fjernvarme.

Den månedlige leje er fra kr. 3.897,- for de mindste til kr. 5.671,- for de største + energi.

Indskud fra kr. 12.000,- til kr. 16.000,-

 

Ungdomsboligerne på 24 m² koster pr. måned  kr. 1.166,- + energi.

ungdomsboligerne på 32 m² koster pr. måned kr. 1.269,- + energi.

Depositum for ungdomsboligerne er 3 mdrs. leje

(Ét kæledyr er tilladt og ikke større end en cockerspaniel, dog er 1 sal kun tilladt til mindre kæledyr)

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.