// Boliger

Afsnit 16 - Nyholmvej 1-10, Agger.

Dette er vores nyeste boligafsnit, opført i år 2023. Der er 10 attraktive rækkehuse med carport og lille have.

Der er 4 rækkehuse på 108m2 og 6 rækkehuse på 91m2. De har alle egen terrasse, med udgang fra stuen. 

Opvarmning: Vestervig Fjernvarme. Der er separate målere vedr. el, varme og vand i alle boliger.

 

Husleje 108m2: 8.093kr. plus forbrug. Indskud: 47.628kr. 

Husleje 91m2: 6.819kr. plus forbrug. Indskud: 40.168kr.

 

Agger er en charmerende by ved vestkysten, med 370 indbyggere i Agger Sogn. Landsbyen hører til Thisted Kommune og ligger i Region Nordjylland. Den ligger ved nordenden af Agger Tange og Krik Vig i Nissum Bredning, som er den vestlige ende af Limfjorden. Nord for byen ligger Flade Sø og Ørum Sø.

Hvis du leder efter et sted at slappe af og nyde naturen, så er Agger det perfekte valg. Her kan du gå på lange ture langs stranden, svømme i det friske havvand, eller tage en cykeltur i de omkringliggende skove.

Byen har også en række seværdigheder, der er værd at besøge. Agger Tange er en smuk halvø, hvor du kan opleve et rigt fugleliv og et unikt landskab. Derudover kan du besøge Agger Havn og opleve en autentisk fiskerihavn, hvor der stadig landes frisk fisk.

Agger er også kendt for sine gode restauranter, hvor du kan smage på lokale specialiteter og nyde et godt måltid mad efter en dag i naturen.

 

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.