// Boliger

Afsnit 12 - Linde Allè

Attraktiv etagebyggeri i 2 plan med elevator, opført 2003 midt i Hurup By i gå afstand til indkøb, læge, transport etc.
Der er altan eller terrasse til hver bolig. Der er et pulterrum til hver bolig.
Fællesrum kan lejes til fester samt 2 gæsteværelser som kan lejes til overnattende gæster.

Boligerne er fra 65 – 75 - 105 m² .

Der er 6 stk. garager til udleje.
Der er komfur-køle/fryseskab og emhætte i hver bolig.
Husleje fra kr. 4.354,- til kr. 6.689,- + energi.

Indskud fra kr. 14.550,- til kr. 21.650,-

(Kæledyr er ikke tilladt)

Administrer samtykke til cookies

For at give dig den bedste oplevelse bruger vi teknologier såsom cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver samtykke (at trykke på Godkend Alle) til brugen af disse teknologier, kan vi behandle data såsom browseradfærd eller unikke identifikatorer på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke (at trykke på Afvis)  eller trækker dit samtykke tilbage, kan visse funktioner blive påvirket negativt.

Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.